Terug naar FAQ

LICENTIE

Over onze muziek:
De nummers op www.orkestbanden.org is professionele muziek voor zangers.
De opnames op deze website zijn professionele vertolkingen, niet de originele artiesten. De originele namen van de artiesten zijn slechts gebruikt voor de identificatie van het nummer.

Openbaar gebruik van de nummers.
Alle nummers hebben de licentie om permanent gedownload te mogen worden, voor non-commerciële doeleinden.

Professioneel gebruik of gebruik voor commerciële doeleinden.
Voor gebruik van de nummers voor commerciële doeleinden of voor professioneel gebruik dient er een licentie te worden verkregen.

Onze muziek in jouw project.
Wil je muziek gebruiken voor in je film, tv-show, internet applicatie, CD's, DVD,s etc? Voor alle muziek die op deze website te koop is, kan je een licentie krijgen.

Master Licentie
Om op eenvoudige manier een Master Licentie te verkrijgen stuur je een mail naar bandenservice@orkestbanden.org met de volgende informatie:

  • De titel en naam van de artiest van het nummer van www.orkestbanden.org dat je wilt gaan gebruiken.
  • Omschrijving van je project waaronder: Media (Uitbrengen van CDs, Verkoop van de downloads, Online Streaming, Radio, TV, etc), plaats (lokaal, wereldwijd, etc.) en tijdsduur (dus bijvorbeeld hoe lang het nummer op radio of televisie gebruikt gaat worden)
  • Naam, adres, emailadres en telefoonnummer van degene die het gaat gebruiken / eindverantwoordelijke. Zodra de aanvraag binnen is, sturen we een Master Licentie op, voor ondertekening en betaling. De verwerkingstijd is rond 7 werkdagen.
Let wel dat een Master Licentie een licentie is om de opname van www.orkestbanden.org te mogen gebruiken, en dat je verdere copyright rechten (de componisten van het originele nummer) dient af te dragen aan de Buma/Stemra voor Nederland, de SABAM voor België of de PRS voor Engeland.

Terug naar FAQ